24/01/2017

Innkalling til undersøkelse av nese / bihuler

Sola ØNH klinikk
Solakrossen 15-17
4050 Sola
Telefon: 51 65 18 00
www.solaonh.no

UNDERSØKELSE MTP. NESE / BIHULER

Du er tildelt time til undersøkelse hos Øre, nese og hals lege ved Sola ØNH klinikk. Dato og klokkeslett får du i en egen SMS. Om noe er uklart, eller om du ikke vet at du er henvist til oss, ta kontakt på telefon.

Angående røntgen: Du skal hovedsakelig utredes pga. plager fra nese og bihulesystemet. Av og til er det nødvendig med CT -bilder (røntgen) av bihulene. Har du tatt bilder ber vi deg ta kontakt med Aleris/ Unilabs og be om delingskode eller referansenummer til bildene. Skal du ta bilder før undersøkelsen her, ber vi deg si fra når du er til røntgen, for da overfører de bildene slik at legen kan se bildene her. Legen hos oss vurdere alltid CT-bihulebilder selv.

Om timen ikke passer, vennligst ta kontakt med oss på telefon 51651800 mellom 8:10 og 14:00, eller på SMS. SMS må starte med Solaønh, og skal sendes til 2097.  Husk navn og fødselsnummer. Du får bekreftelse på at melding er mottatt.

Vi kan også nås på mail til:  time@solaonh.nhn.no for endring eller avbestilling av time. Medisinske problemstillinger blir ikke besvart pr mail eller SMS.

Møter du ikke til timen eller endrer den mindre enn en arbeidsdag før avtalt tid, får du tilsendt faktura på 375,- + faktureringsgebyr.

Vi holder til i 2.etasje i det store COOP MEGA bygget midt i Solakrossen.  Det er grei parkering på plassen utenfor eller i gratis parkeringshus. Adressen er Solakrossen 15-17.

Av hygieniske årsaker ber vi om at du kommer i sivilt tøy eller rent arbeidstøy.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Siren M. Hægeland
Øre Nese Hals spesialist
Sola ØNH Klinikk