24/01/2017

Innkalling til søvnregistrering

Sola ØNH klinikk
Solakrossen 15-17
4050 Sola
Telefon: 51 65 18 00
www.solaonh.no

INNKALLING TIL SØVNREGISTRERING VED SOLA ØNH KLINIKK.

Du er henvist til utredning hos oss. På grunn av opplysningene i henvisningen er du satt opp til en søvnregistrering. Dette innebærer at du får utlevert utstyr du skal sove med. Utstyret registrerer bl.a. om du snorker, har pustestopp og om du får nok oksygen i løpet av natten. Registereringen kan ofte si noe om søvnkvaliteten. Vi bruker samme utstyr som de bruker ved slike undersøkelser på SUS, noe som gjør at våre resultater kan brukes der om du må henvises videre. Du vil få demonstrert hvordan du enkelt skal koble på utstyret når du legger deg. Du skal vanligvis sove med det en natt. Det tilkommer en egenandel på kr. 56,- og kr. 200,- i forbruksmateriell.

Utstyret må returneres til oss neste morgen kl. 08.30. Når du møter til søvnregistrering får du time til legeundersøkelse og gjennomgang av registreringen. Selve registreringen skal lastes ned til PC, før legen gjør en manuell tolkning av resultatene for å sikre god kvalitet. Dette er tidkrevende.

Om timen ikke passer, vennligst ta kontakt på telefon 51651800. Du kan også sende SMS til oss. Send melding til 2097, start meldingen med Solaønh, ta med  navn og fødselsnummer. Timen må avbestilles snarest og senest 24 timer før for å unngå belastning for uteblivelse.

Se hjemmesidene på www.solaonh.no for nærmere informasjon.

Vi holder til i 2.etasje i det store COOP MEGA bygget midt i Solakrossen. Grei parkering på plassen utenfor eller i gratis parkeringshus. Heis eller trapp til 2.etasje.  Besøksadressen er Solakrossen 15-17.

Av hygieniske årsaker ber vi om at du kommer i sivilt tøy, eller rent arbeidstøy.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Siren M. Hægeland
Øre Nese Hals spesialist
Sola ØNH Klinikk