24/01/2017

Innkalling til undersøkelse av ører og hørsel

Sola ØNH klinikk
Solakrossen 15-17
4050 Sola
Telefon: 51 65 18 00
www.solaonh.no

UNDERSØKELSE AV ØRER OG HØRSEL                                                                                                       

Du er tildelt time hos audiograf, og spesialist i Øre, nese og halssykdommer ved Sola ØNH klinikk. Dato og klokkeslett får du i en egen SMS.

Audiografen tar en hørselstest, før du undersøkes av Øre, nese og hals- legen.  Det er vanligvis noe venting mellom undersøkelsene.  I forkant av høreprøven ber vi deg sjekke om du har ørevoks i øregangen. Har du ørevoks, ber vi om at du får dette spylt ut, feks ved fastlegekontoret. Du kan også gjøre dette hjemme.

Om timen ikke passer, vennligst ta kontakt med oss på telefon 51651800 mellom 8:30 og 14:00, eller på SMS. SMS må starte med Solaønh, og skal sendes til 2097.  Husk navn og fødselsnummer. Du får bekreftelse på at melding er mottatt.

Vi kan også nås på mail til:  time@solaonh.nhn.no for endring eller avbestilling av time. Medisinske problemstillinger blir ikke besvart pr mail eller SMS.

Møter du ikke til timen eller endrer den mindre enn en arbeidsdag før avtalt tid, får du tilsendt faktura på 375,- + faktureringsgebyr.

Vi holder til i 2.etasje i det store COOP MEGA bygget, midt i Solakrossen.  Grei parkering på plassen eller i gratis parkeringshus. Adressen er Solakrossen 15-17. Vennligst sjekk www.solaonh.no

Av hygieniske årsaker ber vi om at du kommer i sivilt tøy, eller rent arbeidstøy.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Siren M. Hægeland
Øre Nese Hals spesialist
Sola ØNH Klinikk